Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Niet nagekomen afspraken

Wij verzoeken u dringend afspraken minstens 24 uur van te voren af te zeggen of te wijzigen.

Het kan iedereen overkomen, de afspraak bij de tandarts vergeten door allerlei omstandigheden. Dat begrijpen wij en daarom wordt er, als u voor de eerste keer een afspraak vergeet, coulant gehandeld. Er zal een niet nagekomen afspraak worden genoteerd maar hieraan worden geen kosten verbonden.

Wij verzoeken voor het tijdig afzeggen van afspraken.

Indien u minstens 24 uur van te voren aan ons bericht dat u bent verhinderd brengen wij niets in rekening en geldt dit niet als een niet nagekomen afspraak.

Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, belt u ons dan zo spoedig mogelijk. In geval van ziekte verwachten we dat u dit ons ’s ochtends laat weten. Op die manier kunnen we in de voor u gereserveerde tijd nog iemand anders helpen.

Om die reden wordt, indien een patiënt voor de tweede keer of vaker, zonder gegronde reden, een afspraak niet nakomt, een bedrag tot 100% van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Ter info: de afspraakherinneringen via e-mail zijn een extra service, het nakomen van de gemaakte afspraken blijft uw eigen verantwoordelijkheid.