Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Anders Medical Factoring draagt activiteiten over aan Infomedics BV

Anders Medical Factoring BV heeft besloten haar activiteiten over te dragen aan Infomedics BV. Vanaf 1 mei zal Infomedics de facturatie voor onze praktijk verzorgen. Voor u als klant verandert er weinig: u zult uw nota's voortaan van Infomedics ontvangen in plaats van Anders. Daarnaast krijgt u toegang tot een nieuw dashboard waar u eenvoudig al uw facturatiezaken kunt beheren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina "INFOMEDICS" op onze website. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Spoed

Dental365 Spoed Tandarts Sneek

Adres Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek
Telefoon spoedgevallendienst Sneek:  +31 (0) 85-0189438

Dental365 heeft naast de vestiging in Sneek, ook vestigingen in Rotterdam, Breda, Gouda, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Ede, Deventer, Apeldoorn, Zeeland en Leeuwarden. Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is. Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op de website Dental365.nl

Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts Sneek;

Wat mee te nemen:

Kosten en vergoedingen:

Tot slot: