Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Spoedgevallen

Twijfelt u of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. Wat wordt verstaan onder spoedgevallen?

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 0514561915. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Avonddienst: Op werkdagen na 17.00 uur kunt u contact opnemen met de Tandartsen Spoedzorg Zuid West Friesland (telefoonnummer 085 8221660) – uitsluitend in geval van een nabloeding of ongeval

Weekenddienst: Op zaterdag en zondag en op feestdagen (1e en 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag) kunt u contact opnemen met Tandartsen Spoedzorg Zuid West Friesland, telefoonnummer 085 8221660. De dokterswacht zal de triage van de spoedklacht doen en indien nodig met de tandarts overleggen.

Houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling tijdens de avond en weekenddienst contant dienen te worden betaald en dat u een geldig identiteitsbewijs kunt tonen. De kosten voor de behandeling dient u direct af te rekenen.